August 9, 2011

Pompuan.

Kau menang okay? You got the man. You got our dad. Apa lagi kau nak? Apa yang kau nak semua kau dah ada. Just be nice and be thankful you won him over us - his own flesh and blood. Tolong berhenti jadi hantu dalam hidup kitaorang. Sikit pun tak mintak kau buat apa apa, just, BE HUMAN AND BE CONSIDERATE.

:( Takkan bulan puasa pun setan dalam badan kau tak keluar keluar. Ke kau sebenarnya yang setan? Tak best okay buka puasa macam tu. Tak best sahur macam tu. Aku tau aku bukan anak kau. Tapi kau tak jaga makan pakai aku pun so what's the story?

Apa lagi kau nak, seriously? Kitaorang semua dah tak duduk dengan Abah sebab kau. Dah puas kan? Duduk dua orang je, kan? Please lah. =( I need my dad too.

3 comments:

Sophea Adrianna said...

You're making me sad evrytime u write bout her. Wish i know d whole story :(( b strong okay :')

wndrknd said...

It's tiring, having her there. I mean she won't budge. She won't change for the world. Kalau tak change and tak kacau orang takpe lah, ini, macam. Idk.

I pun feel sad everytime i cakap pasal dia. I feel sad how my dad choose to be with her. and let us go just like that.

:/

Sophea Adrianna said...

I wish there's something nice to say abt the whole situation. But I dont really know what's the silver lining God have planned for u n ur siblings. Hope you can keep ur chin up and b there for your brothers. I'm always around if you need someone :)