August 24, 2011

Raya #1


--
Aku confused nak balik kampung mana satu. Tiket bas/train tgh selling hot macam goreng pisang panas ni. Raya sini je lah, ok dak korang? =P, hari Rabu boleh celebrate birthday S and buat konon konon macam kita ada rumah sendiri. Heee. But yeah still. Should we balik beraya? Nak jumpa sapa pun really? Hm.

2 comments:

I.A. said...

eh, daddy tercinta ada call tanya apa plan raya. macam mana?

dal said...

alah tu call penyedap bahasa je. lenkali tell him, be a proper dad and try to unite us back instead of suruh kita raya macam orang dah berkeluarga sendiri biar anak anak bersepah tak reti nak jaga,

/huh geram betul. taktau nak raya mana, maybe jap lg i'll contact along fahmi tgk camana.