April 7, 2012

//64

If we ever bumped in into each other, cuma ada dua sebab kenapa saya tak tegur awak:

1) saya tak kenal awak/tak berapa selesa
2) saya suka awak dalam diam jadi saya nervous sampai taktau nak kata apa. Speechless.

--
Happens thrice these past few weeks. Why am I such a sissy? All I can do is stare at how much perfection God has put on you(s). Gah.
--
Tak, saya tak sombong. Betul. Dah dua kali saya lambai & senyum dekat awak untuk nampak friendly, dan sekali saya tahan nervous dengan makan cokelat supaya saya nampak macho dan tak nervous. Padahal, awak je kot. Awak je kot.
--
Tak. Saya cuma nak berkawan je dengan awak (-awak sekalian) sebab saya rasa korang interesting gila. That's why I have such a huge crush on both of you. More towards adoration lah. Heh.
--
Me and my social awkwardness. I don't know when will I learn.



2 comments:

shishi the great said...

i love your awkwardness! i love awkward people!

you've always been really cool to me, dalila. really.
i'm always humbled everytime someone as cool as you would consider someone awkward and inept like me.

Dalila Ali said...

you are too kind shira, too kind. *hugs*